Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Úr Sándor
Az állattenyésztés alapismeretei

Mezőgazdaság, élelmiszeripar/Állattenyésztés
(állattenyésztés, tejtermelés, tejfeldolgozás, takarmányozás)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A tejben a zsírgolyócskákat vékony, hártyaszerű fehérjeburok veszi körül. Ha ezeket a burkokat köpüléssel leválasztjuk a zsírgolyócskákról, akkor a golyócskák csomókba összetapadva vajat alkotnak. A köpülés alkalmával visszamaradó író jóízű táplálék, elsőrendű malac- és borjútakarmány." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
3980 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
3296 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2012-10-05 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1906
URL: http://mek.oszk.hu/11000/11037
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-106345
Felvétel a kedvencek közé vagy megosztás másokkal/Bookmark or share this page